Nyt tag til hus og sommerhus

Trænger hus eller fritidsbolig til et nyt tag, så kontakt SydDansk Tagrenovering! Vi har over 10 års erfaring med renovering og reparation af tag. Vi bruger kun de bedste materialer og de bedste håndværkere - kontakt os, hvis du vil have et kompetent tilbud på et nyt tag.

Ring til os på 52 61 60 70 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig med et tilbud på et nyt tag.​

​​

Vælg den rigtige tagtype

Nedenfor kan du se en beskrivelse af forskellige tagtyper. Hos SydDansk Tagrenovering har vi erfaring med alle typer, så uanset hvad tag du vælger, kan vi hjælpe.​

Eternit: et eternittag er et tag med bølgeplader i fibercement. Eternit har mange muligheder og giver et solidt og tæt tag, der kræver minimal vedligeholdelse. Eternitplader leveres i flere farver, størrelser og profiler og kan anvendes på tag med en hældning helt ned til 14°.


Skifertag: der findes næppe nogen anden tagbeklædning, der som skifer kan anvendes både til nybyggeri og renovering. De forskellige typer skifer giver mulighed for, at et nyt tag kan lægges enten diagonalt eller lodret. Skifer bevare sit flotte udseende i mange år og kræver minimal vedligeholdelse.

Betontag: betontagsten er i dag den mest anvendte løsning ved et nyt tag. Betontagsten giver en stærk tagløsning, der er meget omkostningseffektiv og nem at vedligeholde. En af de store fordele ved betontagsten er, at de er billigere end almindelig tegl og at du har mange farver og overflader at vælge mellem, så det er nemt at finde en tagsten, der passer til netop dit hus.

Tegltag: tegltag er et helt igennem solidt naturprodukt, der giver en klassisk og tidløs tagløsning. Et tegltag fås i den klassiske røde samt i mocca og den særegne, men smukke blådæmpede.

Ståltag: et ståltag er et stilrent og elegant tag, der med sin blanke overflade giver et eksklusivt udseende. Stålpladerne er fremstillet af galvaniseret stål og aluzink, som gør pladerne næsten 100 % genanvendelige. Et ståltag kan klare alle vejrsituationer og fås i fem forskellige farver.​

Vi rådgiver dig om nyt tag

Det at vælge nyt tag kan efterhånden være lidt af en udfordring, da der er mange ting man skal tage stilling til. Man skal bl.a. overveje, hvad tag der passer til huset, hvordan det skal vedligeholdes og flere andre ting.

Vi står til rådighed med kompetent rådgivning om alt vedrørende et nyt tag, så vi sikrer, at du får netop den tagløsning, der er bedst for dig.

Hvornår skal du have nyt tag?

Tegl / Betontegl: når taget har mange stormskader eller der er nedblæste tegl - ved knækkede tegl og mørtelunderstrygninger, der konstant falder ud - når der er utætheder i inddækningerne omkring skorsten, kviste og ovenlysvinduer - hvis tagryggen eller tagfladen buer nedad - hvis det indvendige træværk har sorte eller hvide misfarvninger og virker fugtigt.


Eternit: hvis taget har mistet sin oprindelige farve, har skjolder og mosbegroninger, der hurtigt kommer igen - hvis eternitten smuldrer, og der er flere knækkede plader og plader med løse skruer - hvis der er fugtskjolder og/eller misfarvninger på de indvendige trælægter - hvis tætningsmassen ved rygning og tagfod er forvitret eller mangler helt, og der er utætheder i inddækningerne omkring skorsten, kviste og lignende.


Nogle gange er det også muligt at forlænge tagets levetid med en gang tagmaling. Hvis du vil vide mere om mulighederne for at få malet taget i stedet for at få lagt helt nyt tag, så se her.

Vi kører i hele landet​

Omfatter ikke rensning og maling af tag,

men vi giver selv 5 års garanti!

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

SydDansk Tagrenovering

CVR: 34300593

Adresseinformation

Ribevej 4

6670 Holsted

Kontaktinformation

Telefon: 52 61 60 70

E-mail: syddansk@sd-tag.dk