Loftisolering sparer dig penge

Isolering af loftet er en både nem, billig og effektiv form for efterisolering. Ved loftisolering forbedrer du husets energiforbrug og kan på den måde spare penge på varmeregningen. Du mindsker altså udgiften til opvarmning, og din investering til en isolering af loftet er således hurtigt tjent hjem.

Ring til os på 52 61 60 70 eller udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker et tilbud på en loftisolering.

Loftisolering er vigtig isolering

Et af de vigtigste steder at sørge for en god og tidssvarende isolering er på loftet. Som alle ved, stiger varmen til vejrs, og derfor er det vigtigt at have et godt og tykt lag isolering på loftet. Når loftet er godt isoleret, holder huset bedre på varmen og du behøver dermed ikke skrue så højt op for radiatorerne. Dermed er udgifterne til varme lavere - og det er jo altid rart at spare penge.

Når vi isolerer loft, bruger vi produkter efter dine ønsker, eksempelvis fra enten Knauf glasuldsgranulat eller KlimatecFlock papiruldsgranulat.

Mulighed for at få energitilskud

Da en isolering af loftet er en energiforbedrende renovering, er der mulighed for at få energitilskud. Vi giver gerne råd og vejledning omkring mulighederne for energitilskud og finansiering ved efterisolering.

Vi er certificerede isolatører

Hos SydDansk Tagrenovering er vi certificerede isolatører med cellulosebaseret isolering/papirisolering.


Papirisolering har nogle virkelig gode egenskaber til efterisolering og dermed også til isolering af loft. Papirisolering er i dag det foretrukne isoleringsmateriale, når man kigger på faktorer som isoleringsegenskaber, varmeregning, miljø og tidsbesparelse ved udførelse af selve isoleringen - og ikke mindst på prisen for isolering. Hvis du vil vide mere om papirisolering, kan du læse meget mere her.

Vi kører i hele landet​

Omfatter ikke rensning og maling af tag,

men vi giver selv 5 års garanti!

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

SydDansk Tagrenovering

CVR: 34300593

Adresseinformation

Ribevej 4

6670 Holsted

Kontaktinformation

Telefon: 52 61 60 70

E-mail: syddansk@sd-tag.dk